Wolfgang Wee Uncut #223: Marit Kolby er matviter og ernæringsbiolog, og høyskolelektor ved Oslo Nye Høyskole.

 

I denne podcasten snakker vi om: Ernæring, Kosthold, Norsk Matkultur, Industrikylling, Kakefeiring, Rødt Kjøtt, Mettet Fett, Kolesterol, Morsmelkerstatning, Godteriposen, Klemmeposer, Hel Frukt vs Smoothie, Yoghurt.

 

Se hele episoden her: https://youtu.be/N5e8pfE04iY

 

⭐️ Støtt WWU!

Om du er fan av Wolfgang Wee Uncut, legg gjerne igjen en rating og en kommentar på Apple Podcast eller trykk på følgeknappen i Spotify. Det tar kun noen få sekunder, og betyr enormt mye for både podcastens synlighet og booking av gjester.

 

Om du kunne tenkt deg å støtte podcasten, kan du:

 

➡️ besøke Webshoppen

➡️ bli medlem av Youtube-kanalen

➡️ bli abonnent på Apple Podcast

➡️ gjøre en liten donasjon via PayPal eller krypto (se under).

 

➡️ BTC-adresse: 35orbrWkscfxd9KzhPJ1YmSM9a5iSAt3N5

➡️ ETH-adresse: 0x36A5D25E6B5F67FAC88d1aBbfC6484c04c91F599

 

Lenker:

 

🛒 Webshop & Merch

 

🎧 Hør Wolfgang Wee Uncut i Spotify

🎧 Hør Wolfgang Wee Uncut i Apple Podcast

 

🎧 Hør Wolfgang Wee Uncut (KORTVERSJONER) i Spotify

🎧 Hør Wolfgang Wee Uncut (KORTVERSJONER) i Apple Podcast

 

➡️ WWU Hjemmeside

📲 Instagram

📲 Facebook

📲 Twitter

 

Leave a Reply