Da har jeg sagt opp jobben i rikskringkastingen.

I litt over tre år har jeg laget Wolfgang Wee Uncut som et hobbyprosjekt utenfor NRK. Tidligere i år la jeg ut en skjermdump av at WWU lå på førsteplass på Spotifys podcastliste. Eksterne journalister kom på banen, og interne medarbeidere ville vite hva slags ordning jeg hadde med NRK. Etter samtaler med ledelsen fikk jeg til slutt to valg: å slutte med podcasten eller ta den inn i NRK. Da valgte jeg å slutte. Og det føles riktig.

Exit-prosessen og samtalene har vært fine, muntlige og ryddige. Jeg har ingen hard feelings, eller noe å klage på. Jeg har hatt et langt og godt NRK-liv, med gode kollegaer, og fått realisert de prosjektene og programmene jeg ville lage. 18 år i statskanalen får holde.

Nå er det på tide å stå på egne ben!

(Mitt ansattkort fra 2004. Foto: Husker ikke)

Leave a Reply